Bancontact

Maestro<Pinnen

VISA & MasterCard mits beheerkosten van + 1,5 % op te betalen som


Visa<Mastercard

 

   
 

Gastenboek voor uw mooiste
mobilhome camper vakantie

  Nieuw bericht ingeven

Wij waren minder tevreden ! Onze mobilhome had tijdens vorige verhuurperiodes beschadigingen opgelopen.Vooral de kapotte verduisteringen waren een lastig probleem ! Ook hadden we reeds tijdens een eerste afwasje, de kraan in onze handen..afgebroken ! Maar wat bleek, de kraan was met wat contactlijm in elkaar geflanst ?! Dit werd dus 14 dagen AFZIEN, zo zonder kraan ! Om alles dan nog erger te maken werd er 's nachts ingebroken ! de sloten waren reeds geforceerd bij een vorige inbraak.
Als kers op de taart, heeft meneer Hermans, na ondertekening dat wij de mobilhome in goede staat terug hadden gebracht, toch 30 euro afgehouden (lees : gestolen) van onze waarborg...voor een beschadiging waar wij niks vanaf weten en die wij ook nooit zelf hebben kunnen constateren !En dan mogen we nog van geluk spreken, want hij dreigde er eerst mee 120 euro af te houden ...en dit alles TWEE DAGEN nadat de mobilhome was teruggebracht !!
U bent allen gewaarschuwd, huur bij een erkende verdeler ! Wij hebben ons lesje in ieder geval geleerd!
 -----------------------------------
Reactie van Hermans Mathieu: (Ik kan dit artikel verwijderen, doch ik wil iedereen de kans geven om voor zijn mening uit te komen) 1) één verduistering in de alkoof had een vermelde defecte linkersluiting en kon nog perfect, doch voorzichtig, gebruikt worden.(Bestelde onderdeel is ondertussen binnengekomen en hersteld) 2) De kraan is door de vertegenwoordiger van de leverancier gecontroleerd geworden en bleek volledig afgebroken te zijn ZONDER lijmresten! (Vorige huurders kunnen dit trouwens bevestigen dat hiermede geen problemen waren) 3) Bij een vorige POGING tot inbraak ca. 1 jaar geleden is het afdekkapje in de cilinder beschadigd geworden, doch dit heeft NIETS met de functie tot veiligheid van het slot te maken! 4) Bij controle van de motorhome 1 dag later zonder verandering van parkeerplaats bleek er inderdaad een kleine scheur in de bumper te zijn met de nog verse afdruk van een bepaald voorwerp (welk? paal, auto, od. ?) en heb ik hun gecontacteerd met vraag naar inlichtingen hierover. Mijnheer was nog enigzins behulpzaam, doch op de achtergrond werd onmiddelijke luidruchtige en onbespreekbare (mogelijk verklaarbare?) beschuldigingen toegeroepen. 5) Daar ik volgens de Belgische wetgeving volledig in orde ben voor het verhuren van motorhomes, mag ik hieruit besluiten dat ik tevens tot de erkende verhuurders behoor en bovenvermelde punten ook in de huurovereenkomst vermeld staan Mijn besluit: Ieder zijn recht, en vernielingen (ook verborgen gebreken die aangetoond kunnen worden!! )dienen door de verantwoordelijken van deze vernielingen betaald te worden. Zij hebben dus 30 euro betaald voor een scheur in een bumperonderdeel van 120 euro, wat mijn inziens niet overdreven is, een afgebroken kraan, en bij klaarmaken voor de volgende verhuur bleek ook nog de elektriciteitsdoos in de hangkast afgebroken te zijn. Maar laten we er verder een gezellig gastenboek van maken door jullie eigen ervaringen op deze pagina´s te vermelden.
MvG,
Mathieu


het was een hele fijne ervaring met de mobilhome. de reis was schitterend en s'avonds en/of s'middags in de mobilhome eten was heel gezellig. we willen dit zeker nog eens doen. de rest van de familie vond het ook geweldig.

groetjes    


Het was een geweldige éérste ervaring met de mobilhome. Een tourrit van 14 dagen door Zwitserland. Jammer dat sommige passen reeds afgesloten waren.
Toch was het heel avontuurlijk!!


Bij het overschakelen naar een andere webhosting zijn de gegevens van het gastenboek jammer genoeg verloren gegaan.
Iedereen wordt dus van harte uitgenodigd om opnieuw een berichtje achter te laten.

Groeten,

Hermans-Motorhomes


 

Eerst Vorige

 
 
 
 
   

Motorhomes Hermans- Kwavenstraat 3, 3650 Dilsen-Stokkem (Rotem)- België