Bancontact

Maestro<Pinnen

VISA & MasterCard mits beheerkosten van + 1,5 % op te betalen som


Visa<Mastercard

 

   
 

Gastenboek voor uw mooiste
mobilhome camper vakantie

  Nieuw bericht ingeven

We hebben een weekje naar het zuiden van Frankrijk gereden,super goed.

De mobilehome en service was uitstekend. De Camargue is een mooi gebied en laat zich gemakkelijk doen.

Zeker langs l'Ardèche rijden, mooie omgeving en parkings.


We hebben een fantastische reis naar Noorwegen gehad.  Iedere dag denken we nog terug aan onze geweldige trip. Het was soms geen gemakkelijke klus en de reisweg was erg ver en de wegen waren niet altijd even super maar ja dat moet je erbij nemen. Het landschap daarentegen maakte alles weer goed.

Deze reis was niet mogelijk geweest hadden we de familie Hermans niet gehad.  Het zijn geweldige mensen en ze verdienen een dikke pluin voor de inzet om hun klanten met alle comfort op vakantie te laten vertrekken. Bedankt hiervoor Annemie en Mathieu

Marcel, Carine en Jeroen


Nog regelmatig denk ik terug aan onze eerste mobilhome vakantie. Met een prachtige mobilhome van Motorhomes Hermans naar Bretagne.

Een echte aanrader.

 


Wij hebben niets dan lof voor de manier waarop wij onthaald en geholpen werden voor het huren van een mobilhome.  Ik heb op diverse plaatsen geinformeerd, en alleen al per mail/telefoon wist ik dat we bij deze mensen aan het goede adres waren, en dat is later ook gebleken.
De Waddeneilanden zelf zijn een aanrader voor iedereen die van fietsen/wandelen/de natuur houdt.  Ideaal voor een verlengd weekend.  Vergeet niet de overzet te reserveren (Ameland)!.

Groeten en tot een volgende.

We komen zeker terug.


Na een lange periode van bekijken besloten om een camper te huren bij de firma Hermans.
De reis was gepland om naar Noorwegen af te reizen om het gehele zuiden te bekijken en niet hoger te gaan als Trondheim.
Wij hebben een maand rond gezworven en de camper (OC 15) is heel goed bevallen vooral in het fjorden gebied met de smalle en niet altijd goed herstelde wegen (hebben helaas veel weg schade mee gemaakt) maar ondanks deze minpuntjes is alles goed verlopen.
Toen de periode van de vakantie was verstreken zijn wij na de reiniging van de camper naar het huisadres gereden voor inlevering en zijn goed ontvangen en hebben een heel goede indruk dat Annemie en Mathieu veel doen om de huurders een goede en plezierige vakantie willen geven door de info over de wagen en de ontvangst bij terugkomst.
Deze dag van het inleveren van de camper heeft ons een indruk geven dat wij de volgende vakantie wederom bij de fa Hermans moeten zijn om een camper te huren.

Wij persoonlijk geven deze mensen een dikke pluim. 


Hallo Annemie, Mathieu en zoon,

Een hele maand rondtrekken met een camper, dat leek ons wel iets. Sinds 1997, ik ging toen met prevut, liet die gedachte ons niet meer los. Eindelijk, nu in 2010, was het dan zover. De hele maand april met je "eigen huis"op pad. In een woord: geweldig. Via de zuidwest kust van Frankrijk, de noordkust van Spanje en dan via noord Portugal naar Lissabon. Verder zuidwaarts via de Algarve naar Sevilla en dan weer langs de kust van Andalusië naar het oosten. Vervolgens langs de oostkust noordwaarts tot in zuid Frankrijk. Via Millau en het centraal massief langzaam richting Jura (wijnroute), Elzas en Luxemburg. Wat hebben we genoten van alles en iedereen; van de vlugge en fijne contacten met de steeds weer nieuwe "buren". Van iedereen kregen we tips en goede raad. Het meest hebben we genoten van de vrijheid: het kunnen gaan en staan waar het ons beviel. Maar aan alles komt een einde, dus ook aan deze rondreis. We zijn blij dat we weer een geweldige ervaring rijker zijn. Mede dank zij Annemie, Mathieu en zoon, die ons zeer goed instrueerden en waar wij met al onze vragen terecht konden. De camper "OrangeCamp" was pico bello in orde en dat tegen een heel redelijke prijs. Onze volgende camper wordt beslist gehuurd bij motorhomes Hermans.

Groeten,

Paula en Servaas (Ned. Limburg)


Hallo Annemie/Mathieu,

na 34 jaar kamperen. Eerste jaren in een tent, daarna in een klapcaravan, en de laatste jaren in een kleine knusse caravan, werd er besloten om eens te proeven aan het camper (motorhome) gevoel.

Op de campings waar we waren, kwamen deze campers (motorhome) aan, en in no time waren ze klaar terwijl wij nog onze steunen aan het uitdraaien waren. Er werd besloten om eens te kijken op internet, welke mogelijkheden er waren om een camper te huren.

Na enige zoektocht op internet, kwamen we op de  site van jullie terecht. De site is over zichtelijk en geeft duidelijke uitleg van mogelijkheden.

Er werd een camper aangeboden, die aan onze behoefte zou voldoen. Met deze camper zijn we dan ook op vakantie vertrokken voor drie weken. In deze drie weken zou het ons huis en vervoermiddel  zijn.

Op zaterdag 03-11 hebben we de camper opgehaald, na een duidelijke uitleg zijn we huiswaarts gereden om de camper in te laden, om de volgende dag aan het grote avontuur te beginnen.  Ons reisdoel was Santiago de Compostela / Fatima. Om daarna via Salamanca naar Barcelona te gaan. Alles leek voorspoedig te verlopen, tot het moment dat we een rotonde in Santiago de Compostela opreden, de bocht te kort namen waardoor we een metalen paaltje raakte en een stuk van de sierbumper stukreden. Dat was een domper op de vakantiepret.

We hebben in deze drie weken dat we de camper hebben gehuurd, heel veel kilometer afgelegd en daarbij heel veel gezien. Daarbij kwam, dat het genot wat we op camping zagen, ons ook ten deel viel (snel klaar).

Na de vakantie moest de camper ook weer ingeleverd worden, met in het achterhoofd de schade. We kwamen aan bij Mathieu en Annemie en werden hartelijk begroet. Er werd eerst gevraagd hoe de vakantie was verlopen, en of alles goed was gegaan. Ik moest toen bekennen van de stuurfout, waardoor de sierbumper aan diggelen was. Mathieu maakte er geen probleem van, en verzekerde mij dat alles goed kwam.

Eind van het verhaal is dat, Mathieu en Annemie je goed opvangen, ondanks  het kleine ongelukje met de  bumper was de vakantie met  de camper een groot succes. Volgende  keer doen we zeker weer een beroep op Mathieu en Annemie.


Beste familie Hermans,

Ik wil graag via uw gastenboek onze  ervaringen met een van u gehuurde camper kenbaar maken. Deze ervaringen zijn in twee woorden: geweldig positief.
Het was onze eerste ervaring met een camper, nooit eerder gedaan. Bij het afhalen van de camper was uw uitleg over allerlei camper zaken, chemisch toilet, gasflessen, watertank , boilergebruik etc. helder en goed te begrijpen. U heeft voor deze uitleg ook behoorlijk wat tijd uitgetrokken. De reis met de camper is prima verlopen. Ook na terugkomst en bij inlevering van de camper was er wat lichte schade aan enkele ramen van de camper. U heeft hiervoor een prima regeling gemaakt ivm de borgsom. Dit vinden wij klasse en getuigt van prima ondernemerschap.
Indien wij besluiten om volgend jaar wederom een camper te gaan huren, zullen wij zeker U gaan benaderen.
Wij zullen u zeker aanbevelen bij andere personen die overwegen een camper te gaan huren.

Met vriendelijke groet,

H. van den Broeke


Vandaag over 9 weken zijn we weer met een bij jullie gehuurde camper onderweg naar de Côte d`Azur Mathieu


Beste Mathieu,
Via deze weg willen we nog laten weten dat we een fijne vacantie hebben gehad, met de bij jou gehuurde Camper en de meegegeven raad en informatie vooraf.
Ook bedankt dat we tijdens onze vacantie jou konden bellen voor informatie en hulp.
Nogmaals bedankt en zeker weten tot Volgende keer zoals afgesproken.
groeten vanuit Eindhoven-Holland


 

Eerst Vorige Volgende Laatste

 
 
 
 
   

Motorhomes Hermans- Kwavenstraat 3, 3650 Dilsen-Stokkem (Rotem)- België